embleem_NP
Natuurpunt Merchtem
natuurpunt Merchtem geboortelaan Paddebroeken natuurpunt Merchtem kerkuil Natuurpunt Merchtem poelen Natuurpunt Merchtem Paddebroeken geboortelaan geboorteplek Natuurpunt Merchtem geboortelaan beheerwerken geboorteplek poelen poelen Paddebroeken Merchtem Natuurbeheer natuurwandelingen

Natuurpunt Zomerfietsrally 2020

Nu Corona een streep heeft getrokken door onze voorjaars- en misschien zelfs wel zomeractiviteiten, gingen wij op zoek naar een alternatieve, recreatieve en gezonde activiteit, met natuurbeleving in onze onmiddellijke omgeving als doel, én die we individueel of in gezinsverband konden aanbieden.
Met de Natuurpunt-fietszoektocht denken we die te hebben gevonden!

Aan de hand van fietsknooppunten ga je op pad voor een tocht van 25km langs rustige paadjes in de ruime omgeving rond Asse, Merchtem en Opwijk, met aandacht voor de ons omliggende natuur. Met 22 vragen langs het parcours, al dan niet voorzien van een ‘strikje’, voorzien we ook een spel-, zoek- en wedstrijdelement.

Wanneer je je antwoordenblad voor 31/8/2020 terugstuurt kan je bovendien een mooie prijs winnen.

Voor leden van Natuurpunt is dit gratis, anderen schrijven €5 over op ons rekeningnummer indien zij wensen deel te nemen aan de wedstrijd.
Paddebroeken
beheerwerken
geboorteplek
Paddebroeken
geboortelaan
Natuurpunt Merchtem
Hellepad
Paddebroeken
Hellepad
Hellepad